Back to top

Mont-roig engega una consulta per les obres de la Plaça Miramar

El procés de participació ha de servir per a definir el projecte de remodelació de l'espai i es pot efectuar via digital, a través de butlletes que s'han repartir als establiments de la zona o bé en una festa especial que se celebrarà el 6 de maig
La plaça Miramar, de Mont-roig del Camp

La plaça de Miramar és una de les més emblemàtiques de Mont-roig del Camp. L'Ajuntament ja va incloure al Pla d'Acció Municipal una remodelació de l'espai i ara ha decidit posar en marxa una consulta popular per tal de preguntar als veïns de la zona què és el que volen que s'hi faci.

Amb diverses opcions que es reparteixen en els àmbits de l'arbrat, la peatonalització i els usos i equipaments de l'espai, des del consistori esperen que aquest procés registri més participació de la que van tenir amb el Pla d'Acció Municipal que, segons diuen, va ser mediocre. "És diferent el PAM a aquesta obra perquè es tracta d'una plaça emblemàtica i que tothom vol una remodelació des de fa temps, per tant crec que la gent dirà la seva", apunta l'alcalde de Mont-roig del Camp, Francisco Morancho.

Amb aquesta consulta popular l'Ajuntament busca donar continuïtat al model de participació que va començar amb el Pla d'Acció Municipal al principi de la legislatura. Ara els veïns de la zona podran decidir si volen més o menys arbres, o treure alguna plaça per aparcar. "Com a persones que prenem decisions, sempre és millor quan tens el recolzament de la gent que no les que pots prendre tu, que moltes vegades estan bé i moltes altres vegades no ho estan", assegura Morancho.

Les persones que ho desitgin poden participar-hi mitjançant el web i l'aplicació digital del consistori, a través de butlletes que s'han repartit als establiments i negocis de la zona o bé en una festa especial que se celebrarà a la plaça el pròxim 6 de maig. El procés consultiu ha començat aquest 10 d'abril i durarà fins al 10 de maig.

Paraules clau: