Back to top

Mont-roig fa una crida a les grans empreses per ajudar els veïns afectats per la pandèmia

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp, juntament amb la Creu Roja del municipi i Miami Platja, ha fet una crida a les empreses potents del municipi per tal de sumar esforços

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp, conjuntament amb l'Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig i Miami Platja, han fet una crida a les empreses més potents vinculades amb el municipi, per tal de sumar esforços i ajudar els veïns i veïnes que més ho necessiten.

La petició s'ha fet a través d'una carta on es demana suport econòmic a les prop de 100 empreses que facturen més d'un milió d'euros anuals i que formen part de tota classe de sectors empresarials (càmpings, supermercats, bancs i caixes, restaurants, empreses de jardineria, construcció, energia, d'immobiliàries i inversions, entre d'altres) amb algun tipus de lligam amb el municipi.

Una campanya solidària de suport als més necessitats

L'Ajuntament i la Creu Roja els hi han demanat "que repenseu els vostres projectes de responsabilitat social en la mesura que us sigui possible, que adreceu la vostra solidaritat al municipi per atendre aquells veïns i veïnes que us han ajudat en temps de bonança i que, ara, us necessiten. Estem segurs que la vostra contribució és del tot imprescindible en aquests moments".

En una població on el principal sector econòmic és el turisme i el sector de serveis derivats, la pandèmia està deixant seqüeles greus: negocis tancats, alguns amb poca perspectiva de reobertura i centenars de famílies ateses pels serveis socials.

La Creu Roja està atenent a més de 250 famílies

Per aquest motiu, s'ha demanat canalitzar l'ajuda a través d'aportacions a la Creu Roja local, l'entitat que està atenent el gruix més important de persones vulnerables del municipi, actualment 250 famílies i un total de 395 des de l'esclat de la crisi de la COVID-19.

Paraules clau:

Notícies relacionades