Back to top

Mont-roig ha votat per la continuïtat

El socialista Fran Morancho continuarà a l'alcaldia quatre anys més, de la mà de la Plataforma Impulso Miami - Mont-roig.

Mont-roig ha votat per la continuïtat aquest 28M. I és que, malgrat que la participació ha caigut prop de set punts al municipi, el partit socialista, encapçalat per Fran Morancho, ha incrementat el nombre de vots rebuts i ha mantingut els set regidors amb què ja comptava. 

Tot i la victòria, Morancho no ha obtingut la majoria absoluta i, per aquest motiu, i continuant  amb la dinàmica dels darrers quatres anys, ja ha anunciat la revalidació del pacte amb la Plataforma Impulso Miami - Mont-roig. Una formació amb qui ja han governat, i que en aquestes darreres eleccions municipals ha sumat un segon regidor.

Amb la revalidació del pacte, Fran Morancho assegura que seguiran una línia de continuïtat amb els projectes engegats en el darrer mandat. 

L'altra cara de la moneda

La segona força més votada ha estat Junts, amb Simó Gras al capdavant. En aquest cas, han obtingut 300 vots més que al 2019 i han guanyat dos regidors, aconseguint-ne un total de cinc. Tot i això, no ha estat possible arribar a un pacte per entrar govern i, segons ha assegurat el mateix Gras, es postulen com una oposició activa.

Paraules clau:

Notícies relacionades