Back to top

Mont-roig recupera la celebració del Carnaval als carrers

Després de l’aixecament de les restriccions i la millora de la situació pandèmica, el consistori, el consell festiu i les colles han acordat tirar endavant les principals activitats.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar la celebració del Carnaval als carrers, després de l’aixecament de les mesures restrictives de la Covid, anunciades per la Generalitat aquesta setmana i arran de les converses mantingudes amb el consell festiu de Mont-roig i diverses colles de Miami Platja. En aquest sentit, les activitats del Carnestoltes 2022 inclouen cercaviles i balls de disfresses, tot i que s’ha suspès els concursos de carrosses i comparses. L’activitat del Carnaval tindrà lloc els dies 25 i 26 de febrer exclusivament.

Així, el divendres 25 de febrer al Poliesportiu de Mont-roig hi haurà el ball de parelles amb l’orquestra Maika Band a partir de les 22 h i el servei de bar a càrrec dels Kintus/es del 2021. L’endemà, el dissabte 26 de febrer, tindrà lloc la part principal dels actes previstos. A primera hora de la tarda hi haurà una cercavila infantil que començarà a les 16.30 h al Poliesportiu amb acompanyament de la batucada Maracuyá Barcelona.

En arribar, ball de disfresses amb música i personatges infantils de la televisió i repartiment de coca amb xocolata per la mainada durant la tarda. A la nit, a partir de les 22.20 h, cercavila de Carnaval amb la mateixa batucada i un recorregut que començarà al Poliesportiu i es dirigirà als carrers Cambrils, plaça Miramar, Cristòfor Colom, Indústria, Avinguda Catalunya i carrer Cambrils, abans de retornar al Poliesportiu. En arribar, hi haurà ball de disfresses amb animació i dj’s.

Miami Platja 

A Miami Platja els actes de Carnaval tindran lloc el dissabte, 26 de febrer. A partir de les 18 h a la Plaça Tarragona hi haurà la cercavila de Carnaval amb discoteca mòbil i un recorregut per l’Avinguda Barcelona fins al centre comercial l’Illa. En arribar, hi haurà el ball de disfresses que tindrà animació i pluja de confeti. Durant la tarda, es repartirà coca amb xocolata per la mainada.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp demana que les colles que vulguin portar alguna carrossa o música pròpia, cal que ho notifiquin al correu festes@mont-roig.cat.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp recorda que tot i la millora de la situació sanitària per la Covid, continuem en pandèmia i per això, sempre que sigui possible, es recomana l’ús de la mascareta i la distància de seguretat per evitar aglomeracions.

Paraules clau:

Notícies relacionades