Back to top

Mont-roig talla el camí dels Carlins per perill de despreniments

Demana a la ciutadania que eviti les excursions i el passeig per aquest entorn

Davant de les esquerdes detectades a una massa rocosa de la muntanya de l’Areny i després de les inspeccions realitzades per part de personal tècnic municipal, l’Ajuntament ha decidit tallar l’accés al camí dels Carlins que passa just per sota de la zona afectada.

L’esquerda detectada suposa risc de despreniment, per aquest motiu aquest divendres s’ha restringit l’accés a la zona i es demana a la ciutadania que eviti el passeig o l’aproximació, especialment a les portes d’un cap de setmana on és habitual l’afluència de veïns/es o excursionistes.

pas tancat

Tot i que la zona afectada és titularitat municipal, l’Ajuntament ha iniciat les gestions per localitzar als possibles propietaris de les parcel·les adjacents i avisar-los del risc d’esllavissades.

Així mateix, el consistori ja s’ha posat en contacte amb  l’Institut Geogràfic de Catalunya i ha iniciat els tràmits formals per a la revisió i a l’avaluació d’actuacions per part del seu personal tècnic. Cal tenir en compte que la zona afectada es troba dins del PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural) de la Mare de Déu de la Roca.

Paraules clau:

Notícies relacionades