Back to top

Montbriart: deu anys traient l'art al carrer

Montbrió del Camp s'ha omplert d'artistes, artesania i manualitats en el marc de la desena edició del Montbriart. La mostra d'arts visuals s'ha allargat tot el cap de setmana.

Vestíbuls de cases, portalades, voreres... Nombrosos espais de Montbrió s'han convertit en centres artístics durant la celebració del desè Montbriart. Exposicions, tallers, mercat d'artesania o diverses propostes artístiques han fet la delícia dels visitants, que han pogut veure i viure l'art de ben a prop. A més, l'esdeveniment ha permès als artistes conèixer-se o retrobar-se, compartir experiències i mostrar les seves obres al públic.

Diversos tallers han complementat la mostra

El Montbriart ha comptat amb tallers per a totes les edats. A la plaça de la Vila s'ha fet un dels tallers més vistosos, on els participants han realitzat amb fang el bust d'uns persona. Altres tallers han permès al participant endur-se a casa una garlanda de paper amb llums, un penjoll de fusta, una rosa de fang o una pulsera de cotó. Tot plegat pel visitant ha estat una experiència d'immersió artística que, malgrat la presència de pluja dissabte a la tarda, no ha fallat a la cita.

gran afluència de públic a la fira artística

Paraules clau:

Notícies relacionades