Back to top

El Monterols inaugura la nova entrada en una jornada solidària per 'La Marató'

Els socis del Club Tennis Reus Monterols també van sumar-se a la cita solidària de La Marató, amb activitats de Zumba, curses i espectacles familiars, entre altres.

Des de fa deu anys, exceptuant el pandèmic 2020, el Club Tennis Reus Monterols celebra el seu tradicional Vermut Social, coincidint amb les dates de ‘La Marató’. En aquesta línia, es tracta d’un dia festiu pels socis i amics de l’entitat, que s’apropen a participar en les activitats esportives de participació solidària que ofereix el club: Zumba, una cursa solidària i un espectacle familiar, entre altres. Cada participant simbolitza dos euros de recaptació per la causa.

Club Tennis Reus Monterols

Aprofitant la trobada anual, aquest dissabte també es va realitzar la inauguració de la reforma de les zones exteriors i de l’entrada al club, un projecte que es va presentar a l’assemblea ordinària de socis d’enguany, amb un pressupost de 450.000€ i de cara a millorar la façana del Monterols.

Últim Vermut Social amb Jordi Compte a la presidència

Durant l’acte, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, es va referir al club com “un dels millors del país”. Compte va recordar que el club encara té projectes sobre la taula i cal que es vagi modernitzant i adaptant cada dia a les demandes d’un club esportiu. Alhora, va anunciar que aquest seria el seu últim Vermut Social a la presidència, ja que no presentarà candidatura a les properes eleccions.

Paraules clau:

Notícies relacionades