Back to top

Montse Caelles i Mariluz Caballero seran els números 3 i 4 de Junts a Reus

Tot plegat forma part dels acords establerts entre Pellicer i Junts quan l'actual alcalde va anunciar que no es presentaria.

Montserrat Caelles i Mariluz Caballero s'incorporen a la candidatura de Junts per Reus amb vista les pròximes municipals del pròxim mes de maig i ho fan en els primers llocs de la llista. Caelles, regidora de Promoció Econòmica i Relacions Cíviques actualment, serà la tres, i Caballero, regidora d'Hisenda, serà la quatre. Tot plegat forma part dels acords establerts entre Pellicer i Junts quan l'actual alcalde va anunciar que no es presentaria.

En l'acte de presentació, en un restaurant de la plaça del Mercadal, Pallarès ha destacat la feina de les dues regidores i ara ja companyes de candidatura els darrers quatre anys. A més, també ha volgut reivindicar el lideratge femení de la seva candidatura, una qüestió que segons ha apuntat es garantia de bona gestió.

Per la seva banda, Caelles i Caballero, exmilitants del PDECat i que ara aniran com a independents a la llista, han realçat la figura de Pallarès a l'hora de liderar aquest nou projecte de l'espai postconvergent. Han remarcat la bona sintonia entre les tres durant el present mandat, un mandat que asseguren "ha assentat les bases per treballar els pròxims 4 anys". De fet, totes dues han volgut expressar explícitament que Pallarès "serà la pròxima alcaldessa de Reus".

Paraules clau:

Notícies relacionades