Back to top

Montserrat Puigdemont acompanya els avis i àvies per la Llibertat

Aquest dissabte la germana de Carles Puigdemont ha assistit a una de les concentracions que organitzen el col·lectiu d'Avis i àvies per la Llibertat. Ja fa 5 mesos que es concentren els cinc dies de la setmana i posteriorment els dissabtes.
350 persones han assistit a la concentració a la plaça del Mercadal

Montserrat Puigdemont, la germana de l'expresident Carles Puigdemont s'ha sumat aquest dissabte a una de les concentracions que el col·lectiu Avis i Àvies per la Llibertat fa periòdicament. A l'acte hi han assistit més de 350 persones. Cada setmana els avis i àvies s'apleguen a la plaça del Mercadal per fer-hi tres tombs i clamar la llibertat dels presos polítics. Durant l'acte Montserrat Puigdemont s'ha mostrat emocionada i ha volgut agraïr al seu escalf.

Montserrat Puigdemont ha assegurat que "a mi em suposa un gran honor esta aquí amb els avis. Es troben cada dia per reivindicar els drets de tota la ciutadania". També hi ha assistit el bomber citat a declarar en el marc dels fets del 3 d'octubre del qual l'investiguen per suposat delicte d'incitació a l'odi i per malversació de fons públics.

Francesc Gomis, el Bomber de Reus ha explicat que "ho visc amb una mica d'incredulitat però amb tranquil·litat perquè sé que no he fet res". També el col·lectiu ha regalat una bufanda a Montserrat Puigdemont i 8 roses de color groc. Per acabar l'acte han clamat llibertat pels presos polítics i han cantat l'himne dels segadors.

Paraules clau: