Back to top

Mor d'un infart la regidora d'Esports de Tarragona, Maria Isabel Negueruela

María Isabel Negueruela Morales, era regidora d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona des del 25 del febrer de 2016
María Isabel Negueruela

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María Isabel Negueruela Morales, ha mort aquesta matinada als 49 anys d’edat a causa d’un infart. Negueruela, nascuda el 1967, formava part del grup municipal del PP. Era tinent d’alcalde i presidenta del Patronat Municipal d’Esports. 

L'Ajuntament de Tarragona ha expressat el seu condol per la sobtada mort, aquesta matinada, i acompanya en aquests moments de dolor la família, els seus amics i companys de consistori i partit.

Nascuda l'any 1967, María Isabel Negueruela va prendre possessió com a regidora de l'Ajuntament de Tarragona el 25 de gener de 2016 i des del mes de febrer del mateix any era membre de l'equip de govern ocupant-se de la Conselleria d'Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes. Des d'aquest passat mes de gener era la cinquena tinenta d'alcalde del consistori.

Negueruela compaginava la seva tasca a l'Ajuntament amb la d'advocada. Era màster de Accés a l'Advocacia, màster en Societats Històriques i Formes Polítiques d'Europa i postgrau en Mediació.

L'Ajuntament de Reus, expressa el seu condol

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, en nom de l’Ajuntament de Reus, ha expressat el condol de la corporació municipal i, per extensió, de la ciutat de Reus, per la mort de la tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i presidenta del Patronat Municipal d'Esports, María Isabel Negueruela Morales. L’Ajuntament fa extensiu el seu condol a la família, l’Ajuntament i al conjunt de la ciutat de Tarragona.