Back to top

Mor un home a Reus amb símptomes de coronavirus

Segons avança el Diari de Tarragona, els fets van passar dissabte passat. L'home estava confinat a casa i el personal sanitari mantenia un control sobre ell.
coronavirus reus

Un home de 45 anys ha mort aquest dissabte 21 de març a Reus. Segons informa el Diari de Tarragona, la víctima havia tingut símptomes de coronavirus i es trobava aïllat a casa seva. De fet, segons el rotatiu, es va activar el protocol sanitari per poder portar el cos del difunt al tanatori de Tarragona on se li ha de practicar l'autòpsia. 

El Departament de Salut, sempre segons el Diari de Tarragona, està a l'espera de conèixer la causa de la mort. De confirmar-se que és la COVID-19 seria la primera víctima mortal de la malaltia a la ciutat i la tercera, que de moment en tinguem constància, a la demarcació.

Prop de 6.000 casos a Catalunya

Mentrestant, les xifres de confirmats per coronavirus a Catalunya arriben pràcticament a les 6.000 segons el ministeri de sanitat. Arrenquem una setmana en la qual es preveu que els casos incrementin exponencialment. El Departament de Salut de moment no ha fet pública l’actualització de dades per territoris però segons l’Ajuntament de Reus, la situació a la ciutat és, a dia d’avui, encara tranquil·la. 

Paraules clau:

Notícies relacionades