Back to top

Mor la fundadora de la Fundació Rosa María Vivar de Reus

Rosa María Vivar ha mort a l'edat de 87 anys. Des de la Fundació, va impulsar la construcció del Centre d'Alzheimer de Reus

Aquest dilluns, 13 de setembre,ha mort Rosa María Vivar a l'edat de 87 anys. Vivar havia sigut la impulsora de la Fundació Rosa María Vivar, a través de la qual va construir el Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria de Reus. El centre va obrir les portes l'any 2019 i és gestionat per l'Associació d'Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i del Baix Camp.

La mateixa Rosa M. Vivar patia aquesta malaltia i, amb l'ajuda dels seus fills, va aconseguir tirar endavant el projecte. Des de la Fundació han mostrat el seu condol i lamenten la seva mort. El funeral se celebrarà aquest dimarts a les 12.00 h a la Prioral de Sant Pere.

Vivar va néixer a Tui, Pontevedra, l'any 1934 i durant la Guerra Civil es va exiliar a França. En acabar el conflicte, es va instal·lar a Burgos i va estudiar medicina a la Universidad Complutense de Madrid. Va acabar traslladant-se a Reus per amor. 

Paraules clau:

Notícies relacionades