Back to top

Mor un motorista al topar amb un camió a la carretera de Misericòrdia

L'accident ha tingut lloc a les 14.08h a la carretera TV-3141, concretament al quilòmetre 3,5.
Accident

Un motorista ha perdut la vida aquest migdia després de colisionar lateralment amb un camió, a les 14.08, al seu pas per la carretera TV-3141, al terme municipal de Riudoms. Els fets han passat al quilòmetre 3,5 d'aquesta via, quan per causes que s'estan investigant, els dos vehicles han patit l'accident, que ha acabat amb la mort del motorista. Els dos conductors, que circulaven en la mateixa direcció, han xocat lateralment, sent un accident de fregament. La víctima és un jove de 27 anys i veí de Reus.  

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues dotacions dels Mossos d'Esquadra,  dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques. La circulació s'ha tallat en els dos sentits de la marxa i s'han fet desviaments.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.