Back to top

Mor el president de l'Assemblea Local de la Creu Roja, Josep Miquel Segura Recasens

Nascut l'any 1943 i molt estimat a la ciutat per les seves activitats solidàries, ha traspassat aquest divendres.

Josep Miquel Segura Recasens, reconegut a la ciutat de Reus per la seva gran tasca solidària, ha traspassat aquest divendres 5 d'agost. Segura era el president de l'Assemblea Local de la Creu Roja. També fou conegut per la seva participació en programes radiofònics a Ràdio Reus.

Recordat especialment per Música de alta felicidad, programa que es va començar a emetre l'any 1972 i va finalitzar el 31 de desembre del 1980, sempre de nou a deu de la nit, Segura va compartir micròfon amb altres històrics de la ràdio local, com Antoni Campos o Pere Montpeó. També va entrevistar el torero Palomo Linares a l'hotel Imperial Tarraco.

Segura va treballar a la banca. Concretament, va ser director de l'oficina del Banc Exterior al carrer de Llovera. A més, era net del polític reusenc i socialista Josep Recasens i Mercadé, i tiet de l'exalcalde de la ciutat i actual president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez.

A través de les xarxes socials, autoritats i personalitats de la ciutat han mostrat el seu condol a familiars i amics. La cerimònia serà diumenge a les deu del matí al Tanatori de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades