Back to top

Mor un treballador a la planta de SECOMSA de Botarell

La víctima és un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van rebre l'avís ahir, pels volts de les 19.30 hores, per un accident a la planta de compostatge de SECOMSA situada al municipi de Botarell, al camí de Riudecols

Atropellament a l'interior de la nau

Segons fonts dels Mossos una màquina que estava treballant a l’interior de la nau va atropellar mortalment un operari. La víctima seria el supervisor de les cintes transportadores de la planta , un home de 59 anys, de nacionalitat francesa i veí de Botarell.

Al lloc dels fets es van traslladar dues patrulles de Mossos d'Esquadra i agents de la Unitat d’Investigació de Reus, dues dotacions de Bombers de la Generalitat i treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques.Els Mossos d'Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus i del Departament d’Empresa i Treball, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

Els Serveis Comarcals Mediambientals, SA (Secomsa) és una societat mercantil constituïda el 1996 per iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp.

Paraules clau:

Notícies relacionades