Back to top

Mor una dona ofegada en una platja de Cambrils

La dona, d'avançada edat, ha mort a la platja del Regueral de Cambrils i l'avís l’han donat a les 10.41 hores els serveis de socorrisme de la platja

Una dona d'edat avançada ha mort aquest matí ofegada a la platja del Regueral de Cambrils.

L’avís l’han donat a les 10.41 hores els serveis de socorrisme de la platja, indicant que havien tret de l’aigua una persona inconscient i li havien començat a practicar les maniobres de reanimació.

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat al lloc amb tres unitats terrestres i han seguit realitzant maniobres de reanimació a la dona, però aquestes han resultat infructuoses. En aquest incident també hi han treballat dotacions dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cambrils.

La Guardia Civil es fa càrrec de les diligències, i segons les primeres informacions es podria tractar d'una dona de nacionalitat francesa de 82 anys amb residencia a la població de Cambrils.

Bandera verda

La platja del Regueral de Cambrils disposa de servei de socorrisme i en el moment de l’ofegament onejava la bandera verda.

En el que portem d’estiu han mort 24 persones a les platges catalanes. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Podeu consultar-les al visor de Protecció Civil on trobareu la informació de la bandera que hi oneja, els serveis que ofereix, i enguany també si la platja té l’aforament complet.

Si observeu que algú es troba malament o té dificultats per sortir de l’aigua cal avisar urgentment el socorrista o al telèfon 112 per facilitar la seva actuació ràpida. En el bany, cal tenir present sempre les nostres condicions i limitacions físiques i evitar un sobreesforç que ens dificulti la sortida de l’aigua i ens posi en risc.

Paraules clau:

Notícies relacionades