Back to top

Mor un veí de l'Albiol fent salt base al congost de Mont-rebei

Va perdre la vida aquest dimarts per causes que es desconeixen.

El matí d'aquest passat dimarts , els Bombers de la Generalitat van ser alertats de l’accident d’una persona que practicava, salt BASE, al Congost de Mont-rebei, al terme municipal de Sant Esteve de la Sarga.

L’accidentat, un home de 42 anys, veí de l'Albiol i Bomber de Barcelona, ha perdut la vida en estavellar-se per causes que es desconeixen.

Fins el lloc de l’accident s’hi van desplaçar la unitat de rescat dels Bombers de la Generalitat amb l’helicòpter i efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el metge del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Una vegada localitzada la persona accidentada, l’helicòpter va deixar els efectius a terra, que en fer-li el reconeixement van confirmar que era morta.

Posteriorment, l’helicòpter es va retirar fins al Prat d’Àger i els efectius van esperar l’arribada de les autoritats judicials. S’ha activat la patrulla d’Investigació de la Noguera dels Mossos d’Esquadra, que va dur a terme suport i coordinació de les tasques judicials en l’aixecament del cos. També s’hi va desplaçar efectius de la Unitat d’Intervenció a Muntanya dels Mossos d’Esquadra, en helicòpter, per fer l’extracció de la víctima.

Paraules clau:

Notícies relacionades