Back to top

Morancho ofereix a ERC i IMM un pacte de govern

D'aquesta manera, l'equip de govern sumaria 11 dels 17 regidors al consistori de Mont-roig del Camp.
Morancho

El PSC de Fran Morancho ha ofert un pacte de govern a l'Esquerra Republicana de Catalunya d'Irene Aragonès i al regidor de Plataforma Impulso Miami Mont-roig, Vicente Pérez. Així ho han fet públic des del partit socialista a través de la seva pàgina web. 

Un pacte amb què Morancho sumaria 4 regidors més als 7 que va obtenir a les passades eleccions del 26 de maig. D'aquesta manera, l'equip de govern sumaria 11 dels 17 regidors presents a l'Ajuntament de Mont-roig del Camp.

No obstant això, i en cas que les dues formacions no vulguessin sumar-se a la formació socialista, Fran Morancho estudiaria altres possibilitats. De fet, el candidat del PSC Mont-roig Miami ja va assegurar en una entrevista al programa 'Mont-roig al Dia' de Canal Reus que no descarta formar governar en solitari. 

Un acord d'11 regidors

En aquest sentit, cal recordar que durant les passades eleccions municipals del 26 de maig, Fran Morancho va obtenir el suport de més de 1.600 mont-rogencs i mont-rogenques, els quals el van convertir en el guanyador d'aquests comicis. Una victòria contundent amb què sumava 3 regidors més als 4 que ja tenia durant l'anterior mandat. 

Així doncs, només necessitaria dos regidors més per aconseguir la majoria absoluta.  

resultats

 


DIES VIP

Paraules clau:

Notícies relacionades