Back to top

El Morell acull un nou mercat de segona mà

Després de l'èxit de les dues primeres edicions, se n'organitza una de tercera, que tindrà lloc aquest diumenge dia 20 a la rambla del municipi

La regidoria de Promoció econòmica de l'Ajuntament del Morell, veient la bona acollida que han tingut les dues primeres edicions del mercat de segona mà, n'organitza una tercera per a aquest diumenge 20 de novembre. Una activitat que tindrà lloc a la rambla de 10 a 14 hores.

"Hem vist que és una iniciativa que funciona molt bé, i les persones que han participat en les anteriors edicions ens demanaven de repetir", indica la regidora de l'àrea, Mònica Casas. I és que "aquests mercats són una oportunitat excel·lent per desfer-se d’objectes que ja no s’utilitzen i, al mateix temps, permetre que altres persones adquireixin a bon preu productes que encara estan en bon estat", de manera que "s'afavoreix la reutilització i es redueixen els residus", continua Casas. De fet, el lema és "Ven allò que no utilitzes, troba allò que necessites".

Un diumenge de trobada i intercanvi que es complementarà amb un vermut popular per a totes les persones assistents a les 12 hores.

Inscripcions

Per a inscriure’s, el preu és de 6 euros per una taula i 10 euros per dues taules. Les persones interessades poden adreçar-se al Centre Cultural del Morell en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, abans de dimecres 16 de novembre. Per a més informació, es pot escriure a centrecultural@morell.altanet.org o bé trucar al 977 84 21 76.

Paraules clau:

Notícies relacionades