Back to top

El Morell adapta els actes nadalencs a la nova normalitat

El Mercat de Nadal canvia d’ubicació per garantir la distància social i es trobarà al costat de la pista de gel, unificant així les activitats de les festes.

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell asegura que enguany hi haurà moltes activitats que tot i no poder celebrar com els agradaria, no deixaran enrere.

Per això, “aquest mes de desembre tindrem com a gran novetat una pista de gel, així com un Mercat de Nadal”, detalla la regidora Mònica Casas.

Les propostes s’ubicaran al carrer Montserrat Roig amb el carrer Martí i Pol i és que, sobretot en el cas del mercat, un nou emplaçament era l’única forma de poder mantenir la distància social necessària enguany. Així doncs, s’unifiquen les activitats i, al mateix temps, es garanteix que es podran complir totes les mesures contra la Covid-19.

D’aquesta manera, el comerç morellenc podrà oferir els seus productes alhora que la canalla i també els adults gaudeixen d’una activitat tan nadalenca com patinar sobre gel. A més, seguirà havent-hi molts dels actes tradicionals com el tió, la visita del Patge Reial o la de l’Home dels Nassos i l’arribada dels Reis Mags.

Les activitats que es faran públiques ben aviat, amb la presentació de la programació de Nadal. 

Paraules clau:

Notícies relacionades