Back to top

El Morell torna a gaudir de Sant Martí

La Festa Major tindrà lloc de l’11 al 15 de novembre, però aquest cap de setmana hi ha diversos actes programats per a escalfar motors. Entre els caps de cartell, Oques Grasses o Roger Pera i el seu espectacle Orgasmos

Després que l’any passat no es pogués celebrar la Festa Major de Sant Martí, a causa de la situació que vivíem llavors amb la pandèmia de la Covid-19, enguany el patró d’hivern del Morell torna al carrer amb més ganes que mai! Així, tornen la música, el seguici, el pregó, teatre... “Recuperem l’essència de la festa amb tot el que hem après durant la pandèmia del coronavirus, i amb la motivació de tornar a gaudir de la cultura”, indiquen les regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Una festa que tindrà lloc de l’11 al 15 de novembre, però que aquest cap de setmana començarà a escalfar motors amb un grapat d’actes previs, com ara el concert de Queralt Lahoz, la 1a Fira de Clàssics, la ruta fotogràfica “Racons i paisatges”, un vermut de la Penya Barcelonista del Morell o la 28a Bicicletada popular.

festa major el morell gegants

Entrant ja en els actes de Festa Major, el tret de sortida el donarà, dijous dia 11, el pregó, que anirà a càrrec d’Antoni Brunet Baldrich, en representació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Morell. En el mateix acte es farà també la tradicional recepció de Martins i Martines. Ja divendres, arribarà un moment molt esperat, amb la sortida al carrer, de nou, de la cercavila. I al vespre, el gran concert de Sant Martí, amb Oques Grasses, The Goliards Collective i Dj Ceba.

Consulta la programació

Val a dir que, per a aquest concert, les persones empadronades al municipi poden comprar les entrades des d’ahir dimarts. A partir de demà, dijous dia 4 a les 9 hores, la compra s’obrirà al públic general. Tot plegat a través d'aquest enllaç o físicament a l’oficina del Centre Cultural. Així mateix, els menors de 18 anys hauran d’entregar l’autorització corresponent en accedir al concert, un document que es pot descarregar a la mateixa plataforma de compra i a www.elmorell.cat.

Dissabte dia 13 al migdia es farà un espectacle de carrer, mentre que a la tarda agafaran el relleu el correfoc, teatre amb Les variacions Bildelberg i un concert de versions amb “Versión Privada”.

L’endemà, dia 14, matinades traguejades, l’ofici en honor a Sant Martí i el tradicional seguici cerimonial, a més d’un concert de tarda a càrrec de l’orquestra internacional “Maravella”. I per tancar la festa, dilluns hi haurà Divertiland de Festa Major, un espectacle de titelles inclòs en el festival Guant i la comèdia Orgasmos, amb Roger Pera i Sam Sánchez.

Paraules clau:

Notícies relacionades