Back to top

Un mosso fora de servei permet detenir a Montbrió del Camp un home que quadruplicava la taxa d’alcoholèmia

El detingut no tenia permís de conduir i va amenaçar l’agent quan aquest li va prendre les claus del cotxe al veure el seu estat d’embriaguesa

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Reus van detenir el passat 6 de març un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i veí Montbrió del Camp , com a presumpte autor dels delictes de conduir sota els efectes de l’alcohol, no disposar de permís de conduir i amenaces.

Circulava de forma erràtica

Els fets van ocórrer sobre 17.00 hores a Montbrió del Camp quan un agent que es trobava fora de servei va veure com un vehicle circulava de forma erràtica per la població i estacionava sobre de la vorera.  Acte seguit va observar que de l’interior del vehicle sortia el conductor amb dificultats per caminar i aparentment tenia simptomatologia d’anar sota els efectes de l’alcohol.

Volia comprar cerveses 

Seguidament, el detingut va entrar en un establiment per comprar 12 llaunes de cerveses amb la intenció d’entrar al cotxe i marxar. Va ser en aquell moment quan el mosso va identificar-se com a policia i li va prendre les claus perquè no pogués agafar el vehicle. Llavors l’home no va parar d’amenaçar-lo reiteradament per recriminant-li l’acció.

Immediatament el mosso va comissionar una patrulla per fer-li la prova d’alcoholèmia i aquest va donar un resultat d’1.13 mg/l d’alcohol en aire expirat superant  en quatre la taxa permesa.

Sense carnet de conduir

Els Mossos d’Esquadra van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir classe B i només disposava de la llicència de ciclomotor.

Per tot això, van detenir-lo per un presumpte delicte d’amenaces, conduir sota els efectes de l’alcohol i no haver obtingut mai el permís de conduir.

El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades