Back to top

El Mulla't se celebrarà a tres piscines de Reus

La 27a edició del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple tindrà lloc el 12 de juliol a les piscines d'aquells territoris on les condicions sanitàries ho permetin.
Piscina

El Mulla't ha vist perillar durant aquests últims mesos la seva 27a edició. Malgrat tot, l'esdeveniment ha pogut tirar endavant i se celebrarà el 12 de juliol arreu de Catalunya.

El nombre de piscines a Reus és menor que l'edició passada a causa que les condicions saniutàries fan que moltes d'elles romanguin tancades durant l'estiu.

Les piscines que participaran a Reus

Reus segur que comptarà amb tres piscines: la del Reus Deportiu, el Club Tennis Monterols i el Reus Ploms. La demarcació de Tarragona ja compta amb una quarantena de piscines que participaran al Mulla't i disposaran del material abans del 12 de juliol. L'objectiu és que cadascú aporti un granet de sorra per la lluita contra l'esclerosi múltiple, una malaltia que ja afecta a 9.000 persones a Catalunya.

Mulla't 2020

Fes la teva donació

Gertrudis i la 'pitjor cançó de l'estiu'

En l'àmbit de tot el territori català, la Fundació ha impulsat una campanya de donacions sota el lema 'Mulla't i fem que soni millor'. D'aquesta manera el grup català Gertrudis toca una peça musical catastròficament i a mesura que arribin les donacions, la cançó sonarà millor.

 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades