Back to top

Multitudinària encesa d'espelmes abans dels aldarulls

Moments abans dels disturbis, unes tres mil persones aproximadament van asseure's a la plaça Imperial Tarraco, concretament davant la subdelegació del Govern espanyol, per seguir protestant contra la sentència condemnatòria dels presos polítics.
Seguda amb espelmes a Tarragona

Les espelmes van ser l'element protagonista d'aquesta concentració, organitzada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana. L'acte, que es va fer simultàniament en altres capitals de Catalunya, va destacar per un ambient festiu i calmat. Damunt de l'escenari, nou personalitats destacades vinculades a la cultura del Camp de Tarragona van llegir les cartes que els presos polítics han escrit aquests dies des de la presó.

L'acte també va comptar amb l'actuació musical de dues integrants de Roba Estesa que van animar els manifestants, tots ells sempre en actitud pacífica. Abans de l'anomenada 'seguda amb espelmes', diverses entitats i institucions van fer una ofrena floral a la rambla Lluís Companys al monument dedicat al president de la Generalitat afusellat tal dia com ahir.

Paraules clau: