Back to top

Multitudinària festa il·legal en una masia de Reus

Molts dels assistents no portaven mascareta. La Guàrdia Urbana ha denunciat més de 30 persones.

Imatges: Guàrdia Urbana de Reus

La Guàrdia Urbana de reus ha rebut l'avís que  aquesta nit s'estava duent a terma una festa multitudinària en una masia de Reus. La casa estava llogada amb llicència turística.

Sense mascaretes ni distància social

Els agents han pogut comprovar com a la festa s'estaven incomplent les  mesures anticovid. A l'interior es fumava, hi havia pipes d'aigua, gran quantitat d'ampolles d'alcohol, i moltes persones no portaven mascareta ni guardaven distància social.

S'incomplien també les restriccions vigents referents al toc de queda i a la celebració de festes d'aquesta mena en establiments turístics

Amagats sota llits i dins dels armaris

festa reus

Els agents han identificat  i denunciat  33 persones a l'interior, algunes  amagades en armaris i sota llits. També han denunciat al responsable del lloguer. Els organitzadors cobraven entre 10 i 15 euros per accedir a la festa.

Intentant fugir camp a través

festa reus

La Guàrdia Urbana ha deixat una patrulla a la masia, ja que han detectat que alguns assistents han fugit camp a través. Cinc persones han tornat  a buscar un cotxe que s'havien  deixat al lloc, i també han estat denunciats.

Paraules clau:

Notícies relacionades