Back to top

'El Mundialito 2020’ també tanca les seves portes

Un dels tornejos de futbol base més importants de Catalunya no se celebrarà enguany a causa de les restriccions imposades pel Govern Espanyol amb l’objectiu de frenar el COVID-19. L’esdeveniment s’havia de disputar a Cambrils del 4 al 12 d’abril de 2020.
Imatge de la 26a edició de 'El Mundialito' 2019

Després d’intentar posposar la presa d’una decisió tan taxativa com la de cancel·lar l’esdeveniment, Ricardo Godoy, fundador de El Mundialito, ha decidit ajornar la celebració de la 27a edició d’aquest torneig fins al 2021.

Les restriccions imposades pel Govern Espanyol amb l’objectiu de frenar un contagi massiu del coronavirus, han obligat a suspendre un torneig que s’alça com un dels més rellevants del futbol base estatal.

ok

Molts equips s’havien fet enrere abans de la decisió

El Mundialito s’havia de celebrar a Cambrils de 4 al 12 d’abril d’enguany i preveia la participació de més de sis-cents equips d’arreu del món durant la Setmana Santa, alguns dels quals ja havien anul·lat la seva inscripció per por al contagi.

L’esdeveniment aterrava a la població costanera per quart any consecutiu i suposava uns ingressos importants pel turisme de la Costa Daurada, ja que fins a 5.000 joves es desplacen cada any al territori amb les seves famílies.

És una decisió dràstica, ja que, tal com diu un comunicat oficial signat pel mateix Godoy: “Mai, en les 27 edicions ininterrompudes del torneig havíem fet front a una situació com aquesta”.

Llegeix el comunicat sencer aquí.

Finalment el torneig segueix el mateix camí que competicions com el Mare Nostrum CUP o el MICFootball i s’ajorna fins al 27 de març de 2021.

megabanner

Paraules clau:

Notícies relacionades