Back to top

El Museu de Reus exposa 67 gravats de l'artista Teresa Felip

La mostra, que s'inaugurarà a les 19:00 h, es titula "Solcs" i es podrà visitar a la sala petita de l'espai museístic del raval de Santa Anna fins al dia 29 de febrer
noticies

El Museu de Reus obre aquest dijous una exposició de gravats de punta seca sobre cartronet satinat de l'artista Teresa Felip. La mostra, que s'inaugurarà a les 19:00 h, es titula "Solcs" i es podrà visitar a la sala petita de l'espai museístic del raval de Santa Anna fins al dia 29 de febrer.

Aquest exposició va lligada amb les activitats que el museu organitza al voltant de la mostra de dibuixos "Negre sobre blanc". Es tracta d'una exposició del treball de l'artista Teresa Felip, amb dues tècniques diferents.

Per un costat hi ha 10 variacions del tema "la model amb cadira" amb la tècnica del Dripping que ella mateixa defineix com "mixtura de tinta negra, llançada a una determinada altura, sobre paper".

I, d'altra banda, hi ha 67 gravats de rostres de dones del seu entorn amb la tècnica gravat, descrit per Teresa Felip com "una calcografia amb punta seca sobre cartronet d'envasar amb tetrapack i amb tinta greixosa".

L'artista Teresa Felip

Una de les característiques dels darrers treballs de l'artista reusenca Teresa Felip és que giren al voltant de la figura humana.

"El cos, amb la seva varietat de moviment i gestos, em suggereix postures ben diverses i m'anima a qüestionar buits i plens, proporcions i tipus de línia dibuixística", diu l'artista.

Paraules clau:

Notícies relacionades