Back to top

El Museu de Reus exposa obres dels alumnes de l'institut Josep Tapiró

Fins el 18 de juny es pot visitar a la Sala Quatre del Museu de Reus l'exposició "L'altre Tapiró al Museu", on s'hi exposen treballs sobre les desigualtats socials, econòmiques i de gènere que hi ha al món.

Més d'un centenar d'alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Josep Tapiró fa mesos que treballen fixant-se en els ODS, els Objectius de Desenvolupament Sostenible que proposa l'ONU per fer del planeta un món més just i millor. I ara ja se'n poden veure els resultats. A partir de la creació artística han expressat el seu rebuig vers les desigualtats, i aquestes obres s'exposen, des d'aquest cap de setmana, al Museu de Reus
Tal com explica la directora de l'Institut Josep Tapiró, Isable Àvila, a part del treball artístic, ètic, de denúncia i reflexió, "la iniciativa també busca apropar els museus als joves".

Projecte de futur

Contents amb els resultats del projecte "L'altre Tapiró al Museu", que fa dos anys que duen a terme, des de l'Institut reusenc volen anar més enllà, i de cara a l'any que ve estant treballant per fer una exposició conjunta, no només amb els alumnes de 1r d'ESO, sinó també amb els de 6è de primària de les escoles que tenen més properes: la de Marià Fortuny i la de Sant Bernat Calbó.

Paraules clau:

Notícies relacionades