Back to top

El Museu de Reus exposa una peça de Jaume Plensa

“Duna’s World II” és una peça única de marbre, de 183x67x58, creada l’any 2015

El Museu de Reus exposa a la seu del raval de Santa Anna la peça “Duna’s World II”, una obra de l’escultor Jaume Plensa, que forma part d'una col·lecció particular, cedida a la ciutat per la Galeria Senda.

Jaume Plensa nascut a Barcelona el 1955 és un dels màxims exponents de l’escena escultòrica actual, i conegut internacionalment, especialment per les seves peces d’art en espais públics.

“Duna’s World II” és una representació més de l’ideari de Jaume Plensa, una cara jove, esculpida directament sobre el marbre, de superfície increïblement suau que és un clar homenatge a la puresa de la joventut.

El rostre, amb els ulls tancats ens transporta al món de la reflexió interior, de la introspecció, de la pau, com un retrat utòpic del pensament humà. Amb la seva contemplació Plensa ens convida a sentir millor el nostre ser més profund i abandonar-nos al temps del pensament.

jaume plensa museu de reus

“Duna’s World II” és una peça única de marbre, de 183x67x58, creada l’any 2015.

“Cos de llum”

Amb la cessió d’aquesta peça, Reus tindrà dues obres de Jaume Plensa. L’any 2003, l’escultor va realitzar la peça 'Cos de llum' que hi ha instal·lada a l’entrada de la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Paraules clau:

Notícies relacionades