Back to top

El Museu de Reus impulsa visites virtuals als seus equipaments

La iniciativa dona el tret de sortida en el marc del Dia Internacional dels Museus, una data que enguany s'haurà de celebrar a porta tancada malgrat que la fase 1 de la desescalada permet l'obertura d'aquests tipus d'espais.
imatge de les portes del Museu Salvadó Vilaseca de Reus

Amb l'entrada de la fase 1 de desconfinament al Camp de Tarragona, museus i biblioteques poden reobrir alguns dels serveis. Que es pugui però, no implica que s'hagi de fer imminentment.

A la capital del Baix Camp s'ha optat per preparar la tornada amb les màximes condicions de seguretat i per tant, els equipaments culturals del municipi seguiran tancats al públic.

Visitar els equipaments culturals de manera virtual

Per altra banda el Museu de Reus estrenarà una aplicació per visitar virtualment els equipaments museístics de la ciutat com les sales d'exposicions dels museus, el Refugi Antiaeri de la Patacada, el Centre de la Imatge Mas Iglesias o la Bòbila del Sugranyes. Es tracta d'una visita de 360° on es podran veure diferents obres d'art així com part del patrimoni històric de la ciutat que s'anirà actualitzant i ampliant. La posada en marxa d'aquesta iniciativa coincideix amb el Dia Internacional dels Museus que se celebrarà el proper 18 de maig.

imatge del Museu d'art i Història de la plaça Llibertat de Reus

Les biblioteuqes seguiran tancades malgrat la fase 1

Pel que fa a les biblioteques, la fase 1 del desconfinament permet obrir aquests equipaments per al servei de préstec i devolució, però de moment aquests espai romandran tancats per motius de seguretat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades