Back to top

'Música en colors' de la BSR per celebrar Santa Cecília

El ja tradicional concert de Santa Cecília ha donat el tret de sortida a la temporada musical de la Banda Simfònica de Reus. Ho han fet aquest any acompanyats del quartet de saxofons Kebyart Ensemble.
La Banda Simfònica de Reus al teatre Bartrina

El teatre Bartrina s'ha tenyit aquest vespre del taronja de la Banda Simfònica de Reus. Ja és el 12è any que l'agrupació musical enceta la seva temporada de concerts amb el tradicional concert de Santa Cecília i enguany ho ha fet acompanyada del quartet de saxofons Keybart Ensemble. 

Els colors han estat els protagonistes de l'estrena de la banda reusenca, i s'han fusionat amb la música de formes ben diverses. Ha obert el concert The Colors of Tali, una obra de l'austríac Thomas Doss que narra la història d'una petita israeliana que viu enmig de conflictes religiosos.

Tot seguit, s'hi han sumat els quatre saxofons amb la peça United Colors of Saxophones. El quartet, Kebyart Ensemble, va néixer fa 5 anys en el context acadèmic de l'ESMUC i està format per Pere Méndez al saxo soprano, Víctor Serra a l'alt, Robert Seara amb el saxo tenor i Daniel Miguel al baríton. 

Per tancar l'audició, ha estat el torn de la suite que ha presentat 3 quadres pictòrics de la cultura holandesa i un arranjament de diferents peces de la cultura jueva que va establir-se a Alemanya. 

Paraules clau: