Back to top

Música en directe a Botarell per difondre la poesia catalana

Botarell acollirà la 1a edició del Festival Lletra Viva, un esdeveniment que comptarà amb cinc actuacions musicals centrades en la poesia.

Els pròxims 23, 24 i 25 d'abril el Jardí Botànic de Botarell s'omplirà de música i literatura en la 1a edició del Festival Lletra Viva. L'esdeveniment comptarà amb 5 actuacions a càrrec de Rat Cebrián, Ivette Nadal i Caïm Riba, Cesk Freixas, Joan Reig & Refugi i Pau Alabajos on la poesia serà el denominador comú. La regidora de Cultura de Botarell, Montserrat de Anciola, ha explicat que el festival està impregnat de literatura i música "per posar de manifest la importància que tenen els cantautors d'acostar la poesia dels poetes catalans".

Per tal de celebrar l'esdeveniment, s'ha habilitat un aforament màxim de 100 persones per espectacle que es controlarà gràcies a la venda anticipada d'entrades i a més s'aplicaran totes les mesures exigides pel PROCICAT.

En aquest sentit, tant artistes com organitzadors continuen reivindicant que la cultura és segura, de fet, Joan Reig, participant del Festival, declara que "la gent que es dedica a la cultura té molta consciència i té moltes ganes de continuar amb la feina, per tant, pren les precaucions necessàries".

Adquireix les entrades aquí

El festival compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, que enguany ha destinat un total de 6.600.000 € a Ajuntaments i entitats culturals de la Demarcació de Tarragona.

Programa

Divendres 23/04/2021, a les 17h, presentació del conte Un gran drac a Botarell, a càrrec de Rat Cebrián.
Dissabte 24/04/2021, a les 12.30h, concert de Cesk Freixas.
Dissabte 24/04/2021, a les 18.30h, concert d’Ivette Nadal i Caïm Riba.
Diumenge 25/04/2021, a les 12.30h, concert de Joan Reig & Refugi.
Diumenge 25/04/2021, a les 18.30h, concert de Pau Alabajos.

festival lletra viva botarell

Paraules clau:

Notícies relacionades