Back to top

Música i cultura al festival 'Pròleg' de Cambrils

Cambrils es prepara per a la primera edició del Festival Pròleg. Un esdeveniment cultural on set artistes del municipi exposaran les seves obres el proper 24 d'agost al Parc del Pinaret. El Festival, organitzat per un grup de joves de l'Agrupament Escolta i Guia de Gent de Mar, també comptarà amb diverses actuacions musicals.
Festival 'Pròleg'

El projecte de final de curs de dotze joves s'ha fet realitat. I és que el Festival Pròleg de Cambrils celebrarà la seva primera edició el proper 24 d'agost al Parc del Pinaret. Un esdeveniment organitzat per l'Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar del municipi que reunirà una jornada plena d'art, música i talent local. Durant el dia, es faran tallers per a nens i joves i s'instal·laran petits estands perquè set artistes cambrilenques exposin els seus treballs. El festival seguirà durant la nit amb la música com a protagonista.

Un dels representants de l'Agrupament, en Pau Senserrich, explica que els grups locals La Clandestina, Vivèrrids, Lobster i PD Peixambler actuaran durant la nit. El festival també convida al grup valencià Atupa.

Un festival que aterra per primera vegada a Cambrils amb l'objectiu de visibilitzar l'obra dels artistes i potenciar la cultura al municipi. Aquest és fruit del projecte final dels dotze joves de la Unitat Truc de l'Agrupament que l'han fet realitat gràcies a la recollida de fons. Gairebé a tres setmanes del festival, els fons ja han superat els 2000 euros.

Els Trucs ja fa temps que es mobilitzen per obtenir recursos econòmics i han elaborat diferents materials: des de samarretes fins a bosses de mà. Des de l'organització, esperen que aquesta primera edició sigui un èxit i pugui implantar-se en el calendari del municipi de cara als propers anys.

Paraules clau: