Back to top

Música i Gegants clouen la Fira de la Cullerada

Mont-roig ha celebrat, fins aquest diumenge, la fira de la Cullerada. Els espais, menys dispersos, i l'oferta gastronòmica han convençut els visitants. L'animació infantil i els gegants d'arreu del territori han servit per cloure la cent trenta-sisena edició d'aquest certamen.
L'espai gastronòmic de la Fira de la Cullerada

Mont-roig ha celebrat, aquests dies, la 136a edició de la Fira de la Cullerada. Dividit en dos espais, l'oferta ha satisfet grans i petits. Els menuts, amb les atraccions de fira i paradetes de tot tipus i manera; els més grans, amb els estants gastronòmics. Sigui per un motiu o un altre, el model d'enguany de la Fira ha convençut els visitants habituals.

Un altre dels atractius de la Cullerada eren les tapes dels establiments del municipi. A diferència d'altres anys, establert com un concurs, aquesta edició ha permès, simplement, que els establiments oferissin les seves creacions per donar-se a conèixer. L'animació infantil i els gegants, de Mont-roig i d'altres municipis, van posar punt final a aquesta 136a edició de la Fira de la Cullerada.