Back to top

Música i il·lustració s'uneixen a la "Nit dels Clàssics" al Teatre Fortuny

El concert s'ha dedicat a obres i autors cèlebres que, 300 anys després de la seva composició, continuen sent himnes.

L'orquestra Camerata XXI, encapçalada per la violinista Maria Florea, i la il·lustradora reusenca Alina Ballester, han actuat conjuntament aquest dissabte al Teatre Fortuny. En el concert extraordinari 'Nit de Clàssics', el públic ha pogut gaudir de música i, simultàniament, l'elaboració d'un dibuix en directe.

El concert ha arrencat amb la 'Petita Serenata Nocturna', de Mozart. El repertori ha continuat amb les '4 estacions', de Vivaldi. Ha estat aquí quan s'ha unit a l'escenari la il·lustradora reusenca Alina Ballester, i ha anat dibuixant, en temps real, allò que li inspirava la música composta al segle XVIII, que transmeten diferents escenes de les 4 èpoques de l'any.  

Així doncs, música clàssica i il·lustració digital han sumat en un espectacle interdisciplinar que ha posat el focus en el caràcter i les emocions que desprenen aquests clàssics icònics.

La "Nit dels Clàssics", organitzada per la Fundació del Teatre Fortuny i l'Orquestra Camerata XXI, s'ha volgut dedicar a obres i autors cèlebres que actualment, 300 anys després de la seva composició, continuen sent himnes intemporals.

Paraules clau:

Notícies relacionades