Back to top

Música tradicional, glosa improvisada i ball protagonitzen la Festa de Sant Sebastià

Reus celebra la setena edició del Ball d'Hivern, una tradició que va recuperar Carrutxa en col·laboració amb l'Aula de Sons de Reus i que organitza La Relliscada

Amb la cercavila de capta arrancava la Festa Major d'hivern. Una cercavila amb música tradicional i glosa improvisada que s'encarrega de recollir els productes que donen els comerços de Reus per contribuir al sopar popular i a les rifes que complementen la festa de Sant Sebastià. Un nombrós grup de persones ha acompanyat la cercavila atretes per la música i per l'enginy i ironies dels glosadors.

Ball, subhasta i rifes

Després de la cercavila s'ha fet el sopar popular. I amb la subhasta de la coca ha arrancat el ball folk en què els assistents procuren fer-se passar el fred. La vetllada, que té l'epicentre a la plaça del Castell, ha estat amenitzada pel grup "Quin Folk Que Fa", i ha comptat amb les tradicionals rifes. El Ball d'Hivern, o Festa de Sant Sebastià, es va recuperar l'any 2014, però enguany s'ha celebrat la setena edició perquè s'ha hagut d'aturar dos anys per la pandèmia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades