Back to top

Musicals de petit format, l'essència de l'RTM

Tanca la 6a. edició del Reus Teatre Musical, un festival que durant tres dies a exhibit tres musicals de petit i mitjà format al Bravium Teatre.
Musicals de petit format, l'essència de l'RTM

Últim dia d'espectacle en el marc del Festival RTM, hi actua la companyia ThinkBig amb l'obra "Plaers Infinnits". Els intèrprets són Laia Piró i el reusenc Javi Vélez, i el pianista que els acompanya Óscar Peñarroya. Aquest és un dels tres muntatges que s'ha pogut veure dins el Reus Teatre Musical, un festival únic a Europa ja que aposta pel gènere musical de petit format.

La falta d'espais on exhibir-se aquestes creacions, que en els darrers anys han proliferat al nostre territori, és el que va impulsar Les Artistes Locals de Reus a crear aquest festival, un festival que va néixer vinculat al Bravium Teatre. Tot i l'esforç humà que hi ha el darrera, l'aspecte econòmic també és molt important.

Reus Teatre Musical amb la Companyia ThinkBig i l'obra 'Plaers Infinits'

L'Off RTM, novetat del Reus Teatre Musical

Enguany el Reus Teatre Musical ha inclòs el projecte Off RTM, una experiència pedagògica que ha estat valorada molt positivament tant pels organitzadors com pels joves del Baix Camp que tenen gran interès per la música i les arts escèniques. Entre el públic del festival pròpiament dit, hi trobem dos joves que han participat en la iniciativa.

Dins del festival també s'hi ha pogut veure "Impro Side Story", de la companyia Les Improvisables, i "Fack15anys", de la companyia Casualitats Previstes.

Paraules clau:

Notícies relacionades