Back to top

“Músiques per al retrobament” al Cementiri de Reus per recordar les persones mortes enguany

L'aforament del concert d'enguany ha estat de 300 persones que s'han repartit en dos espais, 150 assistents a cadascun d'ells

El Cementiri General de Reus ha acollit aquest dimecres, 15 de setembre el concert per recordar i homenatjar les persones que ens han deixat durant aquest darrer any. Sota el nom de "Músiques per al retrobament", ha ofert dues programacions musicals diferents en dos escenaris separats.

"Músiques per al retrobament" ha comptat, per una banda, amb la participació d'Anna Amigó Vilalta, violinista de base, cantant i compositora multi-intrumentalista espluguina que treballa habitualment entre Catalunya i Bèlgica. En un altre escenari, s'ha comptat amb l'actuació d'Albert Galcerà i Albert Carbonell (Garbuix duet) amb una proposta musical adreçada també a commemorar els 150 Anys d'història del Cementiri General de Reus.

Un acte reformulat a causa de la pandèmia

En l'actual context de pandèmia, i amb la voluntat de poder congregar una quantitat més gran d'assistents (amb el compliment estricte de les mesures sanitàries), enguany s'ha reformulat aquest acte que va néixer com a "Concert per al record". Els assistents han canviat d'espai a la mitja part per tal de poder seguir les dues programacions.

L'aforament del concert d'enguany ha estat de 300 persones que s'han repartit en dos espais, 150 assistents a cadascun d'ells. El primer, ubicat en la zona que habitualment s'ha utilitzat durant els darrers anys, mentre que el segon, s'ha desplaçat cap a la part més nova del cementiri, per sobre de la Fonts de les Cendres.

musiques per al retrobament cementiri reus concert

Aquesta activitat forma part de tot un seguit de propostes que es porten a terme dins l'Associació de Cementiris Significatius d'Europa, de la que el Cementiri General de Reus en forma part des de la seva constitució.

Paraules clau:

Notícies relacionades