Back to top

Nadal, natura i consum sostenible conflueixen al Parc Samà

Un mercat de Nadal al Parc Samà fomenta el consum local i sostenible amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils per fomentar el teixit comercial del municipi

Inspirat en els mercats nadalencs europeus, el Christmas Garden Market del Parc Samà és un punt de confluència per l'esperit nadalenc, la natura i el consum responsable, sostenible i de proximitat. Aquesta iniciativa és un exemple de col·laboració público-privada i s'emmarca en les línies de recuperació econòmica de l'Ajuntament de Cambrils.

En aquest mercat de Nadal, creat arran de la bona experiència del Samà Slow Market, hi conflueixen la fauna i la flora del jardí històric amb l'ambient nadalenc, a càrrec de les paradetes, la il·luminació i un fil musical amb cançons típiques d'aquesta època de l'any.

Espai per a la divulgació en valors ambientals

Els responsables del jardí històric han habilitat també un espai d'exposició per a ONGs, fundacions i altres agents de conscienciació del medi ambient i la sostenibilitat, que encara es poden afegir a la iniciativa. Aquest diumenge ha estat el torn de l'Associació CEN, que treballar per impulsar la formació en valors ambientals.

Dates i horaris d'obertura

El Christmas Garden Market estarà obert al públic del 18 al 30 de desembre -exceptuant el 24 i el 25- i de l'1 al 5 de gener. A l'horari de matí, de 10 a 14 hores, obren les 14 hectàrees del jardí històric i els 3,5 quilòmetres d'itinerari circular; de 17 a 21 hores, el recinte s'acota a 4 hectàrees i a un itinerari d'1,5 quilòmetres i també es podrà veure l'espectacle d'il·luminació nadalenca.

Paraules clau:

Notícies relacionades