Back to top

Nàutic Parc inicia diumenge la temporada a les platges

Durant les pròximes setmanes, més de 7.000 joves hi realitzaran activitats

Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l’Ebre encetarà formalment la temporada d'activitats a les platges aquest pròxim cap de setmana. Tot i que algunes de les experiències que s'ofereixen estan disponibles tot l'any, és coincidint amb l'arribada del mes d'abril quan es dona l'inici a la temporada a les platges.

Així, des d'ara i fins als primers dies de juliol, nombrosos grups trien el litoral de la Costa Daurada o les Terres de l’Ebre per fer la primera escapada al mar de l’any. Es tracta en la seva gran majoria, de grups de joves o estudiants que amb el bon temps realitzen el seu viatge de fi de curs. Més endavant, amb l’arribada de la temporada alta, els grups deixaran pas a clients de perfil individual o familiar, que seran els que ompliran la resta de la campanya.

El grup que encetarà formalment la temporada d’enguany ho farà aquest diumenge dia 3 d'abril a Cambrils. Es tracta d’un club de rugby d'Irlanda que realitzarà un estatge d'uns dies al nostre territori. El grup està format per més de tres-centes persones que faran de forma simultània activitats a la platja amb excursions en vaixell pel litoral.

7.000 joves

A partir d'aquesta data i de forma gairebé continuada durant vàries setmanes, s'aniran succeint els grups que realitzen activitats amb Nàutic Parc. En total seran més de 7.000 joves que aquesta temporada gaudiran de les activitats d’oci nàutic gestionades per Viatges Velero, la Central de Reserves de Nàutic Parc. La gran majoria de grups son procedents de Catalunya, País Basc, Galícia i Madrid com principals mercats emissors. 

Aquestes dades i altres indicadors fan preveure a dia d'avui una molt bona temporada pel que fa a activitats a les platges. La temporada passada el volum de negoci de Nàutic Parc es va incrementar en un 32 % en relació a 2019, percentatge que s’espera fer créixer enguany, gràcies a nous acords comercials amb agències online nacionals i internacionals i nous punts de venda a establiments d'allotjament i oficines de turisme del territori. 

Nàutic Parc-Estació Nàutica inicia aquesta setmana la seva vint-i-una temporada d'activitats a les platges. Actualment, Nàutic Parc cobreix un àmbit litoral de 95 quilòmetres que inclou les poblacions de Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, l'Hospitalet de l'Infant, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Deltebre-Riumar  amb presència a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.  

Paraules clau: