Back to top

Nedar del port de Calafat a Cambrils per l'ELA

Aquest dissabte s'ha celebrat la segona edició de la travessa a mar obert a favor de l'associació Swim for ELA. L'objectiu de la prova és recaptar fons per a la investigació de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

170 nedadors han participat en la segona Travessa Swim for ELA, que igual que l'any passat, ha sortit del port de Calafat i ha arribat a Cambrils. Els participants han recorregut per mar obert un total de 23 quilòmetres, que els més ràpids han completat amb 5 hores. Però la veritable importància de la prova no recau en qui arriba primer, sinó en quin equip aconsegueix recaptar més diners per a la investigació de l'ELA, l'esclerosi lateral amiotròfica. Des de l'organització celebren el suport que ha tingut la prova esportiva, que dona el tret de sortida al campionat d'aigües obertes estatal, i afirmen que cada vegada tenen més empatia amb les empreses i la societat en general.

Passió pel mar i la solidaritat

En total hi han participat 26 equips, 2 més que l'any passat. També la recaptació ha estat superior, en aquesta edició han aconseguit recaptar 34 mil euros, 2 mil més que en la primera edició. Un dels requisits per participar-hi és que cada equip ha d'aportar un mínim de 500 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades