Back to top

Neix la comunitat Redessa per crear sinergies entre les empreses

Està previst que el programa arrenqui aquest gener si la situació pandèmica ho permet

Neix la comunitat Redessa amb l'objectiu d'escoltar les necessitats de les empreses i potenciar el valor afegit dels seus treballadors. Aquesta és una iniciativa de Redessa destinada a crear sinergies entre les més de 150 empreses ubicades en centres de l'empresa municipal. Per fer això, estan previstes jornades professionals centrades en aspectes jurídics, econòmics, comercials i de comunicació entre d'altres, que busquen ser el punt d'intercanvi d'experiències entre els treballadors per fomentar el creixement de les empreses.

redessa

Les empreses que formin part d'aquesta comunitat Redessa a més a més tindran accés exclusiu a plataformes de ciberseguretat, intel·ligència artificial i dinàmiques per fomentar la productivitat i la innovació a les empreses així com també  afterworks i meetups. Juntament amb Reus esport i lleure i Reus promoció es volen organitzar i activitats complementar l'oferta de la comunitat. 

Aquest projecte també contempla una reforma d'adequació de les instal·lacions millorant les zones de descans i els equipaments electrònics. 
De moment està previst que el programa arrenqui el proper gener, però caldrà veure si la situació pandèmica ho permet. 

Paraules clau:

Notícies relacionades