Back to top

Neix la guia pràctica del Reglament de Participació

L'Ajuntament de Reus posa a disposició de la ciutadania una guia pràctica del Reglament de Participació que permet conèixer de forma gràfica i resumida els instruments, canals i mecanismes per fer arribar les seves propostes.
Guia pràctica

Després que tots els grups municipals aprovessin al passat ple un nou reglament de Participació Ciutadana, el consistori ha llançat una guia pràctica per donar a conèixer a la població els canals per fer arribar la seva veu. La decisió d'elaborar un nou reglament ve motivada per adaptar-lo a les noves formes de participació ciutadana. En aquest sentit, i per fer arribar el nou reglament d'una manera senzilla, ha nascut aquesta guia.

La guia presenta un llenguatge i disseny accessibles i sintetitza els principals recursos de què disposa qualsevol persona de Reus per prendre part en els processos de decisió i govern que es posen al seu abast. Aquesta es pot trobar ja a les dependències de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i a tots els centres cívics.

Paraules clau: