Back to top

Neix la 'JoveReusFest' i s'estrena per Carnaval

Una primera edició que es farà en el marc de la celebració de Carnaval, però amb la intenció que en altres dates assenyalades també pugui dur-se a terme

La regidoria de Joventut ha presentat la nova marca 'JoveReusFest', un projecte amb la voluntat d'organitzar activitats lúdiques de cara a joves adolescents. Aquesta iniciativa, apunten, ha nascut a través del que anomenen que ha estat una escolta activa. Des del Casal de Joves s'han rebut propostes i peticions per part dels joves reusencs i d'aquí neix el nou 'JoveReusFest'. 

La primera edició se celebrarà de cara a les festes de Carnaval. Serà una festa de tarda-vespre, el divendres dia 9 de febrer de 19 h a 22 h a la Palma. Encara que s'estrenin amb aquesta festivitat, la voluntat és ampliar l'oferta del 'JoveReusFest'al llarg de l'any i en formats diversos. 

dani marcos jovereusfest

Per aquesta primera edició, les entrades es posaran a la venda per 3 euros, i inclouen un got reutilitzable amb la marca de 'JoveReusFest', i també una consumició no alcohòlica. La festa serà dirigida als adolescents entre 14 i 16 anys. Al llarg de l'any i a mesura que la iniciativa avanci, la voluntat de la regidoria també és abastar més franges d'edat i diversitat d'activitats, per no concentrar-les totes en l'oci nocturn. 

Paraules clau:

Notícies relacionades