Back to top

Neix la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona

Techma Business School vol ser un partner de referència per a les empreses de la zona en la formació dels seus directius i professionals amb un enfocament digital.

Techma Business School ha presentat aquest dimarts al matí la seva proposta formativa per empreses i institucions. Aquesta nova escola ha nascut amb la voluntat de ser una referència al territori en la formació de directius i professionals amb un enfocament marcadament digital i comptarà amb un programa àgil que s'adapti a les tendències i necessitats d'una economia que canvia constantment al ritme que marca la transformació digital.

Al febrer arrencaran els primers cursos

L'empresa ja està començant a donar forma als seus primers productes formatius. Al febrer arrencarà un postgrau en Marketing Digital i un altre d'Innovació en RRHH i Ecosistemes Digitals. La seu serà el Tecnoparc de Reus, una ubicació que assenyalen és idònia per la seva concentració d'activitat empresarial i espais disponibles.

Durant la presentació, que també ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'ha plantat un arbre commemoratiu de l'arrencada de la seva activitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades