Back to top

Neix l'alternativa a Amazon en clau local

Un projecte que es posa en marxa aquest dimarts i que oferirà un servei de repartiment a domicili dels comerços de proximitat, mitjançant bicicletes elèctriques.

Demà Reus estrenarà un servei de repartiment a domicili "responsable". Repartiran els productes a través de bicicletes elèctriques, en una manera d'adaptar-se als nous temps i apostar per l'ecologisme. El projecte sorgeix de diferents entitats comercials, està obert a tots els comerços de la ciutat i ja compta amb 300 adherits.

Impulsat des de les entitats comercials

Diferents associacions comercials de Reus s'han unit per impulsar el projecte 'Reus Compra Responsable'. Una alternativa a propostes com Amazon o Glovo, liderada pel comerç de proximitat. Amb la col·laboració de Fundació Formació i Treball, Mas Carandell i l'Ajuntament aposten pel comerç local a través d'aquest sistema de distribució de petjada verda que utilitzarà bicicletes elèctriques.

Una proposta amb el suport públic que compta amb un pressupost de 150.000 euros. Ja s'han contractat 3 persones en risc d'exclusió social per ocupar el lloc dels 'riders'. De moment, només hi ha 2 bicicletes, però la voluntat del projecte és la d'ampliar el nombre i obrir el sistema fora de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades