Back to top

Neix 'Les Abelles', una cooperativa per dignificar el sector de les cures a Reus

Els seus objectius són millorar l'atenció i la qualitat de vida de les persones grans i amb necessitats especials i, a la vegada, dignificar la feina i regularitzar les condicions laborals dels professionals de l'àmbit de les cures.

La cooperativa de cures i atenció a les persones 'Les Abelles' està formada per una desena de professionals del sector que busquen dignificar la seva professió i a la vegada oferir un servei de qualitat en els diferents àmbits d'actuació que proposen. Des de la cura i atenció domèstica de persones grans amb mobilitat reduïda, serveis de neteja a la llar i també atenció a la infància, àmbits que s'han vist afectats per la pandèmia i les mesures de distanciament social.

La iniciativa ha estat impulsada des de Mas Carandell a través d'una línia d'ajuts contemplada al pla de reactivació socioeconòmica Reactivem Reus. Un projecte pel qual van interessar-se un grup de dones que es troben regularment al Casal de Dones, a més d'alumnes i exalumnes d'Atenció sociosanitària a domicili del mateix Mas Carandell.

Després de l'estiu 

La cooperativa, oberta a la incorporació de nous socis i sòcies, també engegarà durant les pròximes setmanes una campanya de micromecenatge per garantir un bon inici del projecte. L'objectiu és començar a oferir els seus serveis després de l'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades