Back to top

Neix Paradigmes, un nou cicle artístic de Reus

Coincidint amb l'Any Ferrater, la programació de la primera edició del cicle s'ha dedicat al poeta reusenc

La ciutat de Reus incorpora a partir d’aquest 2022 a l’activitat cultural de la ciutat el nou cicle Paradigmes com a resultat de la col·laboració entre el Bartrina Territori Creatiu i Cal Massó i amb la voluntat de mostrar al públic diferents maneres de veure i entendre un mateix autor o concepte, sota la mirada d’una nova proposta artística contemporània i multidisciplinari.

Per a l’any 2022, coincidint amb la commemoració de l’Any Ferrater, s’ha pensat dedicar el cicle a l’efemèride i s’ha batejat com a “Paradigmes amb Gabriel Ferrater”. El desenvolupament de cada proposta vindrà de la mà d’artistes del territori i seran posades en escena de petit format i temps limitat. En aquest primer semestre hi intervenen Zoraida Roselló, Gerard Marsal, Georgina Llauradó, Maria Bravo, Francesc Cerro i Iban Beltran.

Aquest nou cicle cultural està pensat per desenvolupar-se durant tot l’any i periòdicament s’aniran descobrint els diferents artistes que hi prenen part que s’expressarà a través d’un treball escènic diferent. Paradigmes neix amb voluntat de continuïtat.

La programació

Paradigmes s’inicia el dia 10 de febrer a Cal Massó amb Zoraida Roselló, que presentarà “Que no passi res”. Al cap d’un mes, el dia 10 de març, Gerard Marsal proposa la “R muda”. El dia 7 d’abril serà el torn de Georgina Llauradó, amb el muntatge “Paisatge Ferrater”.

El dia 5 de maig Maria Bravo presentarà “Poemes descartats” i el dia 19 de maig, Francesc Cerro-Ferran estrenarà “Rafael Gribreter Orlés, l’ombra del mamut”. El darrer espectacle programat serà el dia 2 de juny i és una proposta d’Iban Beltran, titulada “Les dones i els dies d’avui”, que es durà a terme amb els alumnes de l’IES Gabriel Ferrater.

Paraules clau:

Notícies relacionades