Back to top

Neix el projecte 'Reus Ciutat de Conte'

Es tracta d'una sèrie d'activitats relacionades amb la literatura infantil i juvenil dels autors que donen nom a les aules del centre, i on es vincularan amb altres arts escèniques com música dansa o expressió artística.

Amb la voluntat de traslladar les aules de l'escola, que reben el nom de diferents autors de la literatura infantil i juvenil, a diferents punts emblemàtics de la ciutat ha nascut el projecte 'Reus Ciutat de Conte', que donarà a conèixer diferents autors de la mà dels alumnes de l'Escola Els Ganxets de Reus.

Una iniciativa impulsada per l'AMPA i l'Escola Els Ganxets i subvencionada per l'Ajuntament de Reus en el marc del model d'educació 360 que vol fomentar la relació entre els agents de la comunitat educativa i connectar l'escola amb les entitats de la ciutat.
 
El projecte consisteix a dur a terme diferents jornades i cadascuna anirà dedicada a un o a diversos dels autors que donen nom a cada aula de l'escola. Els amfitrions de la jornada seran els alumnes. Les jornades es vincularan amb diferents arts escèniques com música dansa o expressió artística i es duran a terme els dissabtes del mes de març.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades