Back to top

Es neteja la riera de Maspujols de Cambrils per millorar la capacitat de desguàs

Amb l'actuació, s'ha originat un canal que millora la capacitat de desguàs de la riera i que resol la preocupació per possibles inundacions. A més, la sorra extreta es reserva per actuacions d’emergència a les platges

Responent a les reiterades peticions de l’Ajuntament de Cambrils, aquesta setmana l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha iniciat les tasques de neteja i desbrossament de canyes de la riera de Maspujols. Aquests treballs en el tram que limita amb el Molí de la Torre completen el desbrossament que ja es va realitzar el passat juny al tram central de la llera.  

Es millora la capacitat del desguàs

El regidor de Serveis i Medi Ambient, Josep Maria Vallès, ha explicat que l’actuació ha originat un canal que millora la capacitat de desguàs de la riera i que resol la preocupació de l’Ajuntament i del veïnat per les possibles inundacions en aquest barri.  

El regidor també ha afirmat que la sorra extreta de la riera es garbella i es reserva per actuacions d’emergència a les platges gràcies a una acció conjunta del Ministeri i l’ACA impulsada per la regidoria de Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Cambrils.  

Es van retirar els residus abocats

riera  de maspujols de cambrils

D’altra banda, la setmana passada l’ACA, també a petició de l’Ajuntament, va retirar residus abocats en diferents punts de la riera de Riudecanyes, el torrent d'en Gené i la riera de Maspujols (sota el pont A7).  

La zona de residus especials s’ha senyalitzat i es recolliran posteriorment per visibilitzar que no es poden abandonar runes ni restes al medi. El regidor ha recordat que es preveuen multes importants per realitzar abocaments il·legals i ha demanat a les empreses i particulars que facin una bona gestió dels residus i utilitzin la deixalleria municipal.

riera  de maspujols de cambrils

Paraules clau:

Notícies relacionades